پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی

EN | FA

تمدید مهلت ارسال پیشنهاد به رویداد فبین فود تا 27 فروردین 1403

يک شنبه ، 19 فروردین 1403

تمدید

تمدید مهلت ارسال پیشنهاد طرح تا 27 فروردین 1403

بدینوسیله از عموم فناوران و پژوهشگران علوم و فناوری مواد غذایی دعوت می‌شود پروپوزال‌های خود را در زمینه موضوعات زیر به رویداد فبین فود ارسال نمایند. از پروپوزال‌های منتخب حمایت کامل مالی به عمل خواهد آمد. همچنین مجری پروپوزال‌های منتخب به مدت یکسال در اجرای پایان‌نامه‌ها وطرح‌های پژوهشی خود از پنجاه درصد تخفیف در استفاده از تجهیزات آزمایشگاه پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی برخوردار خواهد بود. برای تدوین پروپوزال از فرم موجود در سایت استفاده فرمایید. مهلت ارسال پروپوزال از طریق سایت یا دبیرخانه تا 27 فروردین 1403 خواهد بود.
همچنین در صورت وجود واحد متقاضی، امکان حمایت از پروپوزال‌ها خارج از موضوعات فهرست شده مزبور وجود دارد. در این صورت، میزان حمایت معادل هفتاد درصد هزینه‌های اجرای طرح مطابق پروپوزال مصوب خواهد بود. در خصوص تجهیزات و خدمات مورد نیاز، اولویت در استفاده از امکانات موجود در پژوهشکده می‌باشد اما در صورت نیاز به امکانات بیشتر امکان حمایت وجود دارد. برای پذیرش پیشنهاد طرح‌ها موافقت واحد تولیدی متقاضی برای پرداخت سی درصد باقی‌مانده هزینه‌های طرح الزامی است. ضمنا امکان استفاده از اعتبار مالیاتی براساس ماده یازده قانون جهش تولید دانش بنیان برای تامین سهم واحد متقاضی وجود دارد. 
دریافت فایل نگارش پروپوزال

فهرست موضوعات مورد تقاضا